Inbraakbeveiliging ยป Alarmsysteem professioneel laten installeren?

Een alarmsysteem verminderd de kans op een inbraak tot 90%

Wilt u de kans op een inbraak drastisch terugdringen dan is een alarmsysteem een goede keus. Uit cijfers blijkt dat een alarmsysteem de kans op een inbraak tot wel 90% verkleint.

Was een alarmsysteem vroeger nog een vrij eenvoudig systeem, welke alleen deed waar het alarmsysteem voor bedoeld was, tegenwoordig zijn de alarmsystemen zeer uitgebreid en kunnen zo veel meer. Zeker ook met de komst van internet en het gebruik van de smartphones zijn mogelijkheden bijna eindeloos.

Zo is een alarmsysteem eenvoudig uit te breiden met o.a.:

  • Rookmelders
  • Co melders
  • Watermelders
  • Domotica
  • En nog veel meer.

Naast de aansluiting via uw mobiele telefoon is het ook mogelijk om uw alarmsysteem aan te sluiten bij de meldkamer. Zo is uw woning of bedrijf 24/7 beschermt, ook wanneer u de melding op uw mobiel eens mist.

Meer weten? Gildeguard komt graag bij u langs om geheel vrijblijvend advies uit te brengen wat het beste bij uw situatie past.

Een alarmsysteem verminderd de kans op een inbraak tot 90%
Een alarmsysteem verminderd de kans op een inbraak tot 90%

Direct gebeld worden?

Wilt u direct gebeld worden? Voor meer informatie? Of om een offerte aan te vragen? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u!

Inbreker gepakt door alarmsysteem

Ook inbrekers worden steeds professioneler

Daarom werken wij alleen met professionele merken als Jablotron en AJAX Security Systems. Twee vooruitstrevende pioniers op het gebied van inbraakbeveiliging. Standaard beschikken onze systemen over diverse slimme technieken om sabotage tegen te gaan. Maar ook stroom of internet uitval hebben geen invloed op de werking van onze systemen.

Bedien uw alarmsysteem met de app

Onze systemen zijn eenvoudig te bedienen met de app. Waar ook ter wereld heeft u volledige controle over uw inbraakbeveiligingssysteem. Of u nu aan het werk bent, op vakantie bent of gewoon thuis bent, met het grootste gemak schakelt u eenvoudig uw alarmsysteem in of juist uit.

Maar u kunt ook eenvoudig bijhouden of uw componenten in het systeem nog functioneren of het logboek bekijken. Heeft u ook een bewegingsmelder met camera? Dan kunt u eenvoudig een foto laten maken van deze ruimte en bekijken op uw telefoon.

Domotica gekoppeld aan uw systeem? Bedien uw lampen, rolluiken etc. eenvoudig met de app. Maar ook verwarmingscomponenten kunt u integreren in het systeem en bedienen vanaf uw mobielentelefoon.

En wanneer u een camera koppelt aan uw alarmsysteem kunt ook met de app live kijken naar de beelden hiervan.

Uiteraard zijn de apps voorzien van versleutelde encryptie bij het communiceren naar het alarmsysteem, wel zo veilig.

Bediening met afstandsbediening of bedienpaneel ook mogelijk

Heeft u toch liever dat u uw systeem bediend met een afstandsbediening? Of met een bedienpaneel bij de voordeur? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is ook alles met elkaar te combineren.

Ajax Security Systems app
alarmmeldnet 24/7 een meldkamer welke waakt over uw spullen

Bemande meldkamer

Gildeguard werk samen met Alarmmeldnet, een zeer professionele meldkamer welke 24/7 is bezet. Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, dan bellen de veiligheidsexperts met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen.

Meer informatie? Of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie? Of een offerte aan te vragen? Vul uw gegevens in en wij bellen u!