Inbraakbeveiliging » Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera een belangrijke schakel in inbraakbeveiliging.

Met beveiligingscamera uw woning of pand beveiligen? Gildeguard zorgt voor een oplossing op maat, specifiek gericht op uw wensen. Professioneel en vakkundig

Het is een feit dat beveiligingscamera’s een belangrijke schakel zijn in inbraakbeveiliging voor uw woning maar ook uw bedrijf.

Daarbij is het echter wel heel belangrijk dat de beelden van de beveiligingscamera’s bruikbaar zijn voor uw zelf, wanneer u live meekijkt maar ook wanneer u achteraf beelden wilt bekijken.

Maar nog veel belangrijker de beelden moeten ook van hoge kwaliteit zijn voor de opsporing door Politie en Justitie. Daarbij speelt niet alleen de beeldkwaliteit een grote rol, maar ook de positie van de camera’s is een hele belangrijke factor in deze.

De beelden van deze foto laten duidelijk zien dat de beeldkwaliteit te wensen overlaat. En zijn geen details zien van de inbrekers, alleen dat het twee personen zijn. En dan zijn dit nog beelden wanneer het licht is. U kunt zich wel voorstellen hoe de beelden er uit zouden zien in het donker.

Beelden van beveiligingscamera welke niet goed genoeg zijn voor herkenning of identificatie.
Bron: Politie.nl, beelden die NIET goed zijn. Waardoor er alleen waarneming is en geen herkenning of identificatie.

Direct gebeld worden?

Wilt u direct gebeld worden? Voor meer informatie? Of om een offerte aan te vragen? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u!

Wij werken alleen met lichtgevoelige camera’s.

Omdat wij weten hoe belangrijk goede beelden zijn gebruiken wij over het algemeen lichtgevoelige camera’s. Deze camera’s hebben maar een beetje omgevingslicht nodig om zelfs in de nachtelijke uren supermooi beeld te leveren.

Komt de camera toch echt licht te kort dan schakelt deze over naar infrarood verlichting om alsnog perfect beeld te creëren.

In deze voorbeeld foto is een lichtgevoelige camera gebruikt. Door de aanwezigheid van een gevellamp heeft de camera voldoende licht om super strak beeld te leveren in het donker.

Beveiligingscamera voorzien van lichtgevoelige sensor, geven ook bij weinig licht super strak beeld

Live uw beveiligingscamera bekijken, waar ook ter wereld

Al onze beveiligingscamera systemen beschikken over de mogelijkheid om live te worden bekeken, waar in de wereld u ook bent. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een internetverbinding op de locatie van het beveiligingscamera systeem en internet op uw mobiel, tablet of computer. 

Daarnaast is het mogelijk om ‘push’ meldingen te krijgen wanneer er beweging wordt gedetecteerd door de beveiligingscamera. Zo weet u altijd wanneer er iemand bij uw eigendommen is geweest. Maar ook voor het terugzoeken van beelden is bewegingsdetectie een uitkomst. U kunt dan namelijk direct zoeken naar bewegingen welke zijn opgenomen op de opname apparatuur en hoeft geen uren naar de beelden te kijken. 

Tevens is het mogelijk om meerdere mensen toegang te geven tot de recorder van het beveiligingscamera systeem. Zo kunnen meerdere mensen live kijken naar de beelden, opgenomen beelden terugkijken en zoeken naar gebeurtenissen op het beveiligingscamera systeem.

Beveiligingscamera kunt u eenvoudig live bekijken op uw mobiele telefoon. Ook kunt u beelden terug kijken van de beveiligingscamera.
Live view op een mobiele telefoon.

Meer informatie? Of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie? Of een offerte aan te vragen? Vul uw gegevens in en wij bellen u!