Cilinders vervangen

Heeft u een nieuwe woning gekocht, of is uw sleutel kwijt van de woning, of zijn uw cilinders gewoon aan vervanging toe?

Wij komen graag bij u langs om uw woning te voorzien van nieuwe cilinders. 

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

Eindelijk is het dan zo ver… Alle stukken zijn getekend en de sleuteloverdracht heeft plaats gevonden bij de notaris.

U ontvangt een redelijke bos met sleutels en gaat, uiteraard, vol goedemoed naar uw nieuwe woning of bedrijfspand en opent voor het eerst uw nieuwe woning of pand. Uit ervaring weten wij dat dit een heerlijk gevoel is! Maar wie heeft eigenlijk nog meer een sleutel…

Zouden de buren nog een sleutel hebben? Kennissen of familie? De schoonmaker? U zou er toch niet aan moeten denken dat er, geheel onverwachts, iemand u woning of pand in kan, omdat deze nog een sleutel had van de vorige eigenaar.

Wij adviseren u dan ook om alle cilinders te vervangen, zodat u 100% zeker weet dat alleen u toegang heeft tot uw woning of pand.

Uw cilinders laten vervangen?

Voorkom verrassingen

Sleutel verloren van uw cilinder?

U heeft uw sleutel verloren van uw cilinder(s) en u wilt zeker weten dat niemand uw woning of pand in kan komen, dan adviseren wij u om deze cilinder te vervangen. Dit kan gelukkig snel gebeuren en geeft u snel weer de volledige controle over uw eigendom. 

U kunt er ook voor kiezen om dan direct over te stappen naar gelijksluitende cilinders, zo kunt u eenvoudig met één sleutel al uw cilinders in uw woning of pand bedienen. Dus geen verschillende sleutels per cilinder, maar gewoon super eenvoudig één sleutel voor alle cilinders.

Cilinders zijn aan vervanging toe?

Uw cilinders zijn ook onderhevig aan slijtage, dagelijks gaan de sleutels in de cilinder en drukken de tanden van de sleutel de palletjes naar beneden om uw cilinder te kunnen bedienen. Na verloop van tijd en bij gebruik van verkeerde “smeermiddelen” of gewoon door slijtage en ouderdom kan een cilinder gaan weigeren. Wanneer dit gebeurd kunt u uw woning of pand niet meer in en zal deze geopend moeten worden door de slotenmaker.

Dit kan voorkomen worden door goed en tijdig uw cilinders te onderhouden, maar ook door het vervangen van cilinders wanneer deze al oud zijn. Op deze manier kunt u direct kiezen voor de meest veilige cilinder met de nieuwste technieken tegen manipulatie en kan een inbraak voorkomen worden.  

Uw cilinders laten vervangen?

Voorkom verrassingen