Inbraakbeveiliging » Jablotron 100 Alarmsysteem, gecertificeerd installateur

Jablotron 100 Alarmsysteem

Jablotron ontwikkelde dit hoogwaardige en slimme alarmsysteem, welke meer is dan alleen een alarmsysteem. Jablotron 100 is een innovatief systeem geschikt voor uw woning, uw bedrijf, uw vakantieverblijf, vereniging en nog veel meer. U zult versteld staan van de eenvoud in het gebruik en de mogelijkheden van het Jablotron 100 Alarmsysteem.

Gildeguard is met trost gecertificeerd installateur van Jablotron.

Jablotron bediening JA-154E, draadloos

Uniek bedieningspaneel van Jablotron

Jablotron heeft een uniek bedieningspaneel voor zijn Jablotron 100 alarmsysteem, die geen andere leverancier van alarmsystemen kent. Het is eenvoudig als effectief. Middels een stoplichtsysteem kunt u eenvoudig zien of het alarm is ingeschakeld of uitgeschakeld. Maar ook de bediening is kinderlijk eenvoudig. Met een druk op de knop schakelt u het alarm in (rood) of juist uit (groen).  Makkelijk toch?

Jablotron JA-160PC draadloze Foto PIR detector met ingebouwde Camera

Maar er is meer…

Jablotron heeft niet alleen nagedacht over zijn bedienpaneel, Jablotron heeft alle elementen van het Jablotron 100 Alarmsysteem met zorg uitgewerkt tot pareltjes van de beveiligingsbranche. Naast het alarmsysteem kent het systeem ook vele slimme features om het leven nog makkelijker te maken. Open bijvoorbeeld eenvoudig uw garage, of sprenkel de tuin met u irrigatiesysteem via uw mobielentelefoon. Of wat dacht u van rookmelders, koolmonoxidemelders, Gasmelders, watermelders en ga zo maar door! Het Jablotron 100 Alarmsysteem beschermt niet alleen tegen inbraken, maar kan u en uw dierbare ook waarschuwen bij brand, rook, gaslek of een koolmonoxide meting nog voordat het te laat is!

Jablotron 100 rook hitte melder
Bedien uw Jablotron 100 met app of via het de Webinterface

Bediening van uw Jablotron 100 systeem

Het Jablotron 100 alarmsysteem is op verschillende manieren te bedienen, zo kunt u gebruikmaken van bij voorbeeld een afstandbediening, een Tag, via het innovatieve bedienpaneel, of MyJablotron op uw computer. Maar uiteraard ook met de MyJablotron App (voor Android en IOS). Kies zelf wat het beste bij u past.

Het Jablotron 100 systeem is klasse 2 gecertificeerd.

Op zoek naar een alarmsysteem voor uw bedrijf of woning, en heeft uw verzekering bepaalde eisen voor het alarmsysteem? Dan heeft u aan het Jablotron alarmsysteem het juiste systeem.

Het alarmsysteem voldoet aan de Europese NEN-EN 50131 norm. Wat inhoudt dat dit systeem mag worden toegepast als eisen zijn gesteld aan de componenten in een alarmsysteem. Het is hiermee breed inzetbaar als draadloos alarmsysteem in woningen maar ook in bedrijven waar bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij bepaalde eisen stelt aan het alarmsysteem.

101k-certifications

Download

Download eenvoudig de MyJablotron App voor het bedienen van uw Jablotron Alarmsysteem.

Android

U heeft een Android telefoon? Download via deze link de MyJablotron App voor Android.

iOS

U heeft een iOS telefoon? Download via deze link de MyJablotron App voor iOS.

U wilt graag een Jablotron 100 Alarmsysteem?

Wij adviseren u graag en komen graag bij u langs. Elk systeem heeft andere wensen en elke klant is uniek. Daarom kunnen wij u niet vooraf aangeven wat een alarmsysteem kost in uw situatie.

Wij komen graag bij u langs om te adviseren en uw wensen te horen. Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vult u het formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”570″ title=”Contactformulier van de Jablotron pagina”]