Inbraakbeveiliging » Slotenmaker » Slotenmaker Apeldoorn

Slotenmaker Apeldoorn

Opzoek naar een slotenmaker in Apeldoorn en omstreken? Omdat uw deur is dicht gevallen? Of omdat uw sleutel is afgebroken in de cilinder, waardoor u uw deur niet meer kunt afsluiten of openen? Of is uw slot defect en kunt u uw bedrijf of woning niet meer afsluiten?

Bij Gildeguard bent u aan het juiste adres! Wij zijn gediplomeerd en betrouwbaar en staan ook voor u klaar in Apeldoorn en omstreken.

Kortom:

  • Kunt u uw huis niet meer in?
  • Is er ingebroken?
  • Wilt u uw sloten vervangen?
  • Wilt u geen onaangename verrassingen?

Dan bent u voor een Slotenmaker in Apeldoorn bij Gildeguard aan het juiste adres!

 

Al vanaf €75,00 uw deur geopend!

Bij Gildeguard openen wij uw deur al vanaf €75,00 inclusief btw. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Wat zijn de werkzaamheden van een slotenmaker?

Veel mensen denken dat een slotenmaker alleen maar deuren opent als mensen zijn buitengesloten. Uiteraard is dat ook een onderdeel van het beroep als slotenmaker, maar er komt nog meer bij kijken.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het openen van deuren, ook wel de noodopening genoemd
  • Onderhouden van sloten en cilinders
  • Adviseren op het gebied van hang en sluitwerk
  • Plaatsen van nieuwe sloten
  • Plaatsen van bijzetsloten
  • Hang en sluitwerk herstellen na inbraak

Een slotenmaker moet dus van alle markten thuis zijn en zorgen voor goede opleidingen, maar ook zeker up-to date blijven als het gaat om de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van inbraakbeveiliging en meer.

Noodopening van deuren, door erkende slotenmaker.

Wanneer u bent buitengesloten omdat uw deur is dicht gevallen, of omdat u uw sleutels binnen bent vergeten bij het weggaan, en de deur achter u dicht heeft getrokken. Maar ook wanneer uw slot defect is en uw deur niet meer kunt openen, dan heeft u toch echt de hulp van een slotenmaker nodig.

En wanneer een slotenmaker een gedegen opleiding heeft gevolgd en zich ook blijft bijscholen om bij te blijven op het gebied van hang en sluitwerk en de openingstechnieken, dan heeft u grote kans dat u te maken heeft met slotenmaker die met passie zijn vak uitvoert en weet wat hij doet. 

Een slotenmaker zoals hierboven beschreven zal altijd proberen om de klant met minimale schade te helpen. En zal dan ook proberen om uw deur te openen zonder dat hierbij veel schade ontstaat aan dan het slot, het beslag of de deur zelf. 

Een erkende en gediplomeerde slotenmaker zal ook altijd vooraf duidelijk kunnen maken wat de prijs zal zijn van de noodopening. Kan een slotenmaker dit niet? Dan heeft u waarschijnlijk een malafide slotenmaker aan de lijn en kunt u echt beter een ander bellen. 

Wij bij Gildeguard zijn uiteraard ook erkend en gediplomeerd.

Onderhoud van sloten en cilinders

Bij het onderhouden van sloten en cilinders wordt vaak gedacht ‘ach dat zal wel niet hoeven’. Maar dat is absoluut niet juist! Met goed onderhoud van uw sloten en cilinders voorkomt u juist complicaties en heeft u veel langer gebruikersgemak van uw slot en cilinder.

Onderhoud is zowel nodig bij cilinders, insteeksloten, meerpuntssluitingen (ook vaak 3 puntsluiting genoemd), espagnolet en al het andere hang en sluitwerk. 

Wanneer u periodiek uw sloten en cilinders onderhoud met de juiste middelen, heeft u veel langer plezier van de juiste werking. En komt u niet onverwacht voor een deur met defect slot te staan, waardoor u uw huis niet meer in kunt. 

Welke middelen moet ik dan niet gebruiken?

Het is belangrijk om de juiste ‘smeer’ middelen te gebruiken voor het onderhoud. Gebruikt u de verkeerde middelen dan kan dit zelfs tegen u gaan werken doordat het slot en/ of de cilinder alleen maar vuiler zal worden. In het begin natuurlijk niet, maar al vrij snel zullen de meeste smeermiddelen vuil en vet gaan aantrekken. Waardoor u juist meer problemen kunt krijgen.

Bij Gildeguard gebruiken we daarom alleen de smeermiddelen van Brunox®. Wij gebruiken dit bij: het inspuiten en reinigen van slotkasten, insmeren en reinigen van cilinders, insmeren en reinigen van meerpuntssluitingen en ook het insmeren van scharnieren.  

Vindt u het lastig om zelf uw sloten en cilinders te onderhouden? Of heeft u daar geen tijd voor? Wij nemen dit klusje graag van u over.  En als u 100% zeker wilt zijn van goed werkend hang en sluitwerk, dan kunt u gewoon een onderhoudsabonnement bij ons nemen.  Krijgt u ook nog mooi 10% korting op toekomstige aankopen. 

Onderhoud van Sloten en Cilinders

Goed onderhoud van sloten en cilinders verlengd de levensduur aanzienlijk.

Slot of cilinder defect?

Wanneer uw sloten en cilinders niet worden onderhouden wordt de kans op een defect slot of cilinder aanzienlijk groter, met als gevolg dat deze niet meer werken en u een slotenmaker moet bellen om uw deur te openen of af te sluiten. 

Meerpuntssluiting defect, kan deze gerepareerd worden?

Heel kort gezegd… nee dat kant niet. Een meerpuntssluiting is als een goed Zwitsers horloge, met meerdere tandwielen, veertjes etc. Daarnaast is alles ook nog zo op elkaar afgesteld dat het nachtschoot en bijvoorbeeld de haken perfect getimed naar buiten komen om uw deur af te sluiten. Alleen al het openen van de meerpuntssluiting is een risico op zich, veertjes kunnen wegschieten, tandwielen kunnen verplaatsen waardoor deze nooit meer synchroon loopt. 

Dus heeft u een meerpuntssluiting, ook wel 3 puntsluiting genoemd, en is deze defect dan zit er vaak niets anders op dan deze te vervangen. Voor een nieuwe. 

Komen wij bij voor uw defecte meerpuntssluiting, dan zullen wij een noodslot plaatsen, dit omdat er letterlijk honderden verschillenden merken en types zijn en wij onmogelijk alles op voorraad bij ons kunnen hebben.

De defecte meerpuntssluiting nemen wij mee en zullen deze vervolgens opmeten om een perfect passende nieuwe meerpuntssluiting voor uw te bestellen. Waarna we deze weer voor u zullen monteren, zodat alles weer perfect werkt.

Meerpuntssluiting was defect hier een nieuwe meerpuntssluiting geplaatst

Hier was de meerpuntssluiting defect, nadat wij een noodslot hadden geplaatst hebben wij de meerpuntssluiting ingemeten en besteld voor de klant. En deze vervolgens weer geplaatst.

Contact met Gildeguard

Wilt u gebeld worden door een van onze medewerkers? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Slotenmaker Apeldoorn en omstreken

Meer weten over Gildeguard als Slotenmaker?

Wilt u meer weten over Gildeguard en hoe wij werken als slotenmaker?

Lees dan onze pagina Slotenmaker