fbpx
Inbraakbeveiliging » Slotenmaker » Slotenmaker Apeldoorn

Slotenmaker Apeldoorn

Opzoek naar een slotenmaker in Apeldoorn en omstreken? Omdat uw deur is dicht gevallen? Of omdat uw sleutel is afgebroken in de cilinder, waardoor u uw deur niet meer kunt afsluiten of openen? Of is uw slot defect en kunt u uw bedrijf of woning niet meer afsluiten?

Bij Gildeguard bent u aan het juiste adres! Wij zijn gediplomeerd en betrouwbaar en staan ook voor u klaar in Apeldoorn en omstreken.

Kortom:

  • Kunt u uw huis niet meer in?
  • Is er ingebroken?
  • Wilt u uw sloten vervangen?
  • Wilt u geen onaangename verrassingen?

Dan bent u voor een Slotenmaker in Apeldoorn bij Gildeguard aan het juiste adres!

 
Slotenmaker in Apeldoorn of omstreken nodig? Erkend, betrouwbaar en professioneel

Slotenmaker in Apeldoorn of omstreken nodig? Erkend, betrouwbaar en professioneel

Al vanaf €80,00 uw deur geopend!

Bij Gildeguard openen wij uw deur al vanaf €80,00 inclusief btw. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Wat zijn de werkzaamheden van een slotenmaker?

Veel mensen denken dat een slotenmaker alleen maar deuren opent als mensen zijn buitengesloten. Uiteraard is dat ook een onderdeel van het beroep als slotenmaker, maar er komt nog meer bij kijken.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het openen van deuren, ook wel de noodopening genoemd
  • Onderhouden van sloten en cilinders
  • Adviseren op het gebied van hang en sluitwerk
  • Plaatsen van nieuwe sloten
  • Plaatsen van bijzetsloten
  • Hang en sluitwerk herstellen na inbraak

Een slotenmaker moet dus van alle markten thuis zijn en zorgen voor goede opleidingen, maar ook zeker up-to date blijven als het gaat om de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van inbraakbeveiliging en meer.

Noodopening van deuren, door erkende slotenmaker.

Wanneer u bent buitengesloten omdat uw deur is dicht gevallen, of omdat u uw sleutels binnen bent vergeten bij het weggaan, en de deur achter u dicht heeft getrokken. Maar ook wanneer uw slot defect is en uw deur niet meer kunt openen, dan heeft u toch echt de hulp van een slotenmaker nodig.

En wanneer een slotenmaker een gedegen opleiding heeft gevolgd en zich ook blijft bijscholen om bij te blijven op het gebied van hang en sluitwerk en de openingstechnieken, dan heeft u grote kans dat u te maken heeft met slotenmaker die met passie zijn vak uitvoert en weet wat hij doet. 

Een slotenmaker zoals hierboven beschreven zal altijd proberen om de klant met minimale schade te helpen. En zal dan ook proberen om uw deur te openen zonder dat hierbij veel schade ontstaat aan dan het slot, het beslag of de deur zelf. 

Een erkende en gediplomeerde slotenmaker zal ook altijd vooraf duidelijk kunnen maken wat de prijs zal zijn van de noodopening. Kan een slotenmaker dit niet? Dan heeft u waarschijnlijk een malafide slotenmaker aan de lijn en kunt u echt beter een ander bellen. 

Wij bij Gildeguard zijn uiteraard ook erkend en gediplomeerd.

Contact met Gildeguard

Wilt u gebeld worden door een van onze medewerkers? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Slotenmaker Apeldoorn en omstreken

Meer weten over Gildeguard?

Wilt u meer weten over Gildeguard?
En hoe wij werken?

Klik dan op deze link